G-fuel de beste gezonde energydrank voor actieve gamers en sporters

Ledereen kent wel de bekende energiedrankjes die je in de winkel kan vinden die boordevol suikers zitten. Nu heeft G-fuel een energiedrankje ontwikkeld dat ge gezonde vervanger met worden. Het is gemaakt op 100% natuurlijke ingrediënten.

Er zijn verschillende soorten G-fuel smaken.

Franse vanillesmaak

Zo heg je de rijke Franse vanillesmaak. Wanneer je het drinkt zal je nauwelijks het verschil merken tussen de G-fuel smaak en de Franse vanillekoffie. Met trots kan gezegd worden dat de G-fuel Franse vanillesmaak een heerlijke smaak heeft wanneer het gemengd is met melk of met water. Behalve dat, geeft het je ook nog de nodige energie boost p, gefocust te blijven. Het geeft je de nodige energie die je van G-fuel kan vewachten.

De verschillende smaken van G-fuel bevatten geen suiker en bezitten maar 25 calorieën in een portie. Ook bevat het heel veel antioxidanten gehaald uit ruim 19 verschillende fruitextracten. Dus als je G-fuel gebruikt voor je plezier of voor zaken, voor ontspanning of voor je werk, bij G-fuel vindt je de juiste drankjes om je lichaam goed en gezond te laten werken.

G Fuel Blue Ice Tub

In de collectie heb je ook de G-fuel Blue Ice Tub. Je kan het vergelijken net als rode wijn. Het wordt alleen maar beter met de jaren.  Wanneer je het drinkt zal de smaak je doen denken aan een lekkere blauwe slushy drankjes die je in de winkel op de hoek kan pakken. Het is echt heel erg lekker.

De samenstelling

In elk bakje zitten er 40 porties. Het bevat maar 25 calorieen en bevat helemaal geen suiker ten opzichte van de andere energiedrankjes die je ook al in de winkel kan vinden. Heeft antioxidanten gehaald uit 19 vruchten en bevat daarnaast ook nog de vitaminen B, C & E. Ook heeft G-fuel een energiecomplex. Er zit cafeine in wat natuurlijk stimulerend middel is. Het geeft je in principe een jump start wanneer je het echt nodig hebt. De G-fuel drankjes bevatten ook Focus Amino. Met deze toevoeging heb je een ander voordeel dat de meeste andere drankjes niet hebben.